Koffie

Een fiets kopen doe je meestal niet in een minuut. U maakt proefritten, krijgt technische uitleg over de producten en misschien heeft u uw partner, gezinsleden of familie mee. De aanschaf van een fiets zien wij als een beleving.

Terwijl u de volgende proefrit aan het maken bent. Geniet uw "entourage" van een lekker kopje koffie of thee. In de winkel wordt de volgende fiets voor uw klaar gezet om te proberen. Maar als u terug bent neemt u eerst zelf ook even een kopje koffie of thee. De ervaring van de proefrit wordt met onze professional besproken. Zo kunnen wij bekijken welk product mogelijk nog beter bij uw wensen aansluit. Als het kopje leeg is vertrekt u voor uw volgende proefrit...
Bovenstaande situatieschets  is bij ons dagelijks aan de orde. Wij nemen graag de tijd voor u. Naast de aanschaf van een goede fiets hebben wij ook graag een goede relatie met de klant. Een fiets is immers een product dat onderhouden moet worden. Hiervoor hopen wij u graag periodiek terug te zien. Het bieden van goede service en een fijne sfeer is waar wij hard voor werken.
Benieuwd naar onze koffie terwijl u uw nieuwe fiets komt uitzoeken? Of even opwarmen terwijl de werkzaamheden aan uw fiets worden uitgevoerd? Bel 076 5211 065 of klik op onderstaande knop: